Illustraties en Grafische vormgeving

Hieronder zie je voorbeelden van een aantal illustraties en huisstijlelementen. Wil je meer zien? Neem een kijkje bij ons portfolio.

Illustraties
boeken en magazines

SuZ heeft al verschillende boeken mogen illustreren waaronder prentenboeken en een boek over ergotherapie. Voor magazines maakt SuZ bv een vaste strip en vrolijke achtergrondtekeningen.

prijs in overleg

Illustraties
koppies & huisjes

Wil jij een illustratie van jou of van je gezin? Als cadeau of bv profielfoto? Bestel dan de Koppies van SuZ. Liever een illustratie van je (ouderlijk of vorige) huis? Als cadeau aan iemand die gaat verhuizen bv? Bestel dan de Huisjes van SuZ.

Vanaf 45,00 per koppie en 65 euro per huis

zakelijk tekenen

Illustraties
op maat

Wil jij een illustratie voor een project, als cadeau, voor een feest, als huisstijl voor je bedrijf of....

SuZ maakt illustraties op maat. In overleg is heel veel mogelijk!

prijs in overleg

 

travel journaling

grafische vormgeving
logo-ontwerp

Een nieuw logo voor je bedrijf? Of misschien voor een project of een bruiloft of een evenement? SuZ denkt samen met je na over vorm en kleur. Over het inzetten van je kleurenpalet en over het doorvoeren binnen je huisstijl van bv je website, flyers etc...

prijs in overleg

Animatievideo

Wil je mensen doeltreffend informeren? Dan is een animatievideo een krachtig communicatiemiddel. Door middel van kleine illustraties maakt SuZ op basis van een overeengekomen script een informatieve en creatieve animatievideo.

prijs in overleg

workshop en training

muurtekeningen

Heb je een saaie muur, krijtborden die gevuld moeten worden met jullie heerlijke gerechten of ramen die wel wat vrolijkheid kunnen gebruiken. SuZ denkt mee en zorgt voor een vrolijke muur, gezellige ramen of heerlijk gevulde krijtborden.

prijs in overleg