Illustraties en Grafische vormgeving

Hieronder zie je voorbeelden van een aantal illustraties en huisstijlelementen. Wil je meer zien? Neem een kijkje bij ons portfolio.

Illustraties
boeken en magazines

SuZ heeft al verschillende boeken mogen illustreren waaronder prentenboeken en een boek over ergotherapie. Voor magazines maakt SuZ bv een vaste strip en vrolijke achtergrondtekeningen.

prijs in overleg

travel journaling

freelance
grafische vormgeving en online design

Ben je op zoek naar een allround creative? Voor een update van jullie huisstijl of een tijdelijke vervanger van jullie grafisch of online vormgever? Voor de vormgeving van een magazine of boek? Of heb je een illustrator nodig voor een creatief project? SuZ is beschikbaar voor 8-16 uur per week.

tarief in overleg

Animatievideo

Wil je mensen doeltreffend informeren? Dan is een animatievideo een krachtig communicatiemiddel. Door middel van kleine illustraties maakt SuZ op basis van een overeengekomen script een informatieve en creatieve animatievideo.

prijs in overleg

Illustraties
koppies & huisjes

Wil jij een illustratie van jou of van je gezin? Als cadeau of bv profielfoto? Bestel dan de Koppies van SuZ. Liever een illustratie van je (vorige) huis? Als cadeau aan iemand die gaat verhuizen bv? Bestel dan de Huisjes van SuZ.

Vanaf 45 per koppie en 65 euro per huis

zakelijk tekenen

Illustraties
op maat

Wil jij een illustratie voor een project, als cadeau, voor een feest, als huisstijl voor je bedrijf, een muurtekening of...

SuZ maakt illustraties op maat. In overleg is heel veel mogelijk!

prijs in overleg

 

wandelplattegrond

Een nieuwe stap naar vitaliteit op het werk. De wandelplattegronden van SuZ zijn op maat gemaakt. Samen onderzoeken we wat de leukste routes zijn en geven we tips om dit concept uit te rollen binnen de organisatie.

prijs in overleg