zakelijk tekenen

Wat SuZ allemaal al heeft gemaakt? Neem een kijkje hieronder en laat je inspireren? Heb je een vraag over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

Illustraties boek
Wawa en de reis door de bergen

Simon Peijnenborgh, de schrijver van dit boek, vroeg mij illustraties te maken voor zijn verhaal over Wawa en zijn vrienden. Met plezier creëerde ik de 3 hoofdpersonen en illustreerde ik ruim 60 platen voor dit toffe boek.

Wandelplattegrond
Plus supermarkten

Om hun medewerkers aan te sporen ontwikkelde Plus deze wandelplattegrond. Ga je tijdens de lunch of een telefonisch overleg een rondje wandelen, dan kan dat. Naast het kantoor in het mooie park met deze 3 wandelroutes.

logo en huisstijl ontwerp
De Fee

Voor dit creatieve theatergezelschap ontworpen we het logo met daarbij behorende huisstijl.

Live Tekenen
Kinderopvang Tinteltuin

Tijdens de studiedag hebben wij de visualisatie mogen maken. Een gevarieerd programma, dus een super leuke opdracht. En en mooie herinnering en reminder aan deze dag en de afspraken!

Wijzer in leren
zien in de klas

Voor ZIEN in de Klas maakten we deze Wijzer in Leren. Een map boordevol leermateriaal met het thema de Legofabriek. Met een plattegrond over hoe leren werkt en een heleboel toffe animatievideo's.

Wijzer in veerkracht
zien in de klas

Voor ZIEN in de Klas heb ik al heel veel ontworpen. Op het gebied van illustraties hebben we een hele eigen huisstijl ontwikkelt met gelukspoppetjes die blijven terugkomen in verschillende producten. Dit is de Wijzer in Veerkracht met kaarten, werkbladen, downloads, een handleiding + het doosje!

Avertentie stabilo
Meiden Magazine

Stabilo is al jaren klant. Studio SuZ illustreert voor advertentie en heeft hiervoor ook de opmaak gedaan. Daarnaast hebben we met de producten en ideeën van Stabilo en de kennis van mij jaren series workshops door het hele land gegeven.

illustratie, ontwerp en tekst
Karel de krokodil

Dit is mijn kindje. Het boek over Karel en over Karel en over... ja ook over Karel. Nieuwsgierig? Neem contact met me op, want ik zoek een uitgever voor dit vrolijke kinderboek.

illustratie hopster Magazine
Fijn! van Stap door

In oktober 2019 ben ik voor dit toffe bier-magazine de terugkerende strip gaan maken. Voor iedere editie bedenken we een leuke grap en deze werk ik uit in een strip over
Beerd & Baord, de mannen achter Hopster. Inmiddels al tientallen stripjes gemaakt en heel veel gelachen!

Praatplaten en huistekeningen
makelaar Esther van Dijk

Voor Esther illustreer ik huizen die ze verkoopt of aankoopt voor haar klanten als klankpresentje. Ook maakte
ik twee praatplaten waarin ze haar aankoop en verkoopproces kan uitleggen door de visualisatie tijdens
het gesprek in te zetten.

Illustraties en opmaak boek
Fijn! van Stap door

Stap door is ook een vaste klant. Logo is door mij ontwikkelt. Met heel veel plezier heb ik gewerkt aan dit boek. Heel veel handen (over pengrepen en meer) en andere leuke illustraties. En de opmaak deed ik ook! (Oja, boek 2 is in de maak:)

Kaartenset UNGA
Ontwerp en drukwerk

Voor Unga maakte ik een serie kaarten met hun eigen originele teksten. Vrolijke vormgeving, huisstijl kleuren en een leuke achterzijde.

Animatiefilm

Hogeschool Leiden

korte animatie

stijlvoorbeeld

Animatiefilm

groeimaker

Animatiefilm in opdracht van Hogeschool Leiden. Een animatie over ethisch verantwoord onderzoek doen. gemaakt op basis van een script dat is samengesteld i.s.m. Studio SuZ. Op basis daarvan zijn alle illustraties en animaties gemaakt door SuZ. Voice-over en ondertiteling zijn hier beide van toepassing, maar een animatie als deze heeft altijd een versie met en een versie zonder ondertiteling.

Korte animatie ter illustratie van de verschillende stijlen van Studio SuZ.

Korte animatie in opdracht van een groeimaker.