Wandelplattegrond Vitaliteit

Vitaliteit op het werk. 

Is jouw organisatie toe aan een nieuwe actie in het vitaliteitsplan? Wij maken wandelplattegronden voor bedrijven, zodat de werknemers tijdens de lunch een wandeling kunnen maken. Een route die past in de tijd die je hebt, die je kunt wandelen vanuit het kantoor en die precies aangeeft wat een leuke route is, 

Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn en of er wensen op maat zijn. Denk aan een restaurantje, visboer op de route. Een bankje om even te zitten of een route waar je rustig kunt wandelen zonder de hectiek van de werkvloer. De routes zijn vaak ook geschikt voor telefonisch overleg. Daar kunnen we natuurlijk ook rekening mee houden. 

Waarom kunnen we het wandelen niet gewoon stimuleren zonder plattegrond hoor ik je denken. Kan ook, maar deze plattegrond geeft extra aandacht aan het wandelen, een extra zetje, geen stress of je op tijd terug bent en je loopt gewoon de mooiste rondjes. uiteraard is er ruimte voor meerdere routes op een plattegrond, dus saai wordt het niet… en dan kan je hem ook nog eens tegen de richting in lopen, mogelijkheden genoeg dus en hopelijk een inspiratiebron voor de vitaliteit van jouw medewerkers. 

We denken ook graag mee over hoe je dit kunt implementeren en deze wandelplattegrond een boost kan geven, bv in samenwerking met het bedrijfsrestaurant. En… of je bedrijf/kantoor nou in de stad staat of in de natuur, wij vinden overal de mooiste routes.