Trainingen en Workshops

zakelijk tekenen
zakelijk tekenen

incompany training zakelijk tekenen

Je leert tijdens deze training de kracht van tekenen. Hoe je projecten, werkprocessen en gedachten op papier kunt zetten met meer dan alleen tekst. Je leert stap voor stap met slimme tekentechnieken hoe je zakelijk tekenen in kunt zetten op je werk. Gebruik je tekenskills in je communicatie!

2-6 uur | datum en prijs in overleg

cursus
procreate

Heb je een iPad, Procreate en een Apple Pencil? Leer dan tijdens deze cursus alles over de mogelijkheden van Procreate. Het aantal uur bepaal jij. Beginner of gevorderd? Ook dat is op maat. De cursus is 1-op-1 maar kan ook in duo's. Leer over brushes, werken in layers, gestures, animated gif's, stempels, exporteren, patronen maken en meer...

2 tot 6 uur | datum in overleg | vanaf 175,00

Spring art school
3-daagse va 7 jaar

Leer Handletteren, tekenen en kom werken met heel veel verschillende materialen. We gaan aan de slag met verschillende leuke opdrachten en je leert hoe je leuke kleine illustraties kun maken en hoe je dit kunt gebruiken in je bv journal.

meivakantie 2024

3 dagen: ma 29/4-di 30/4-wo 1/5

9.30 – 12.30 | 149,00

zakelijk tekenen

Workshop
Zakelijk Tekenen

Leer visualiseren en teken het. Ontdek in deze workshop hoe leuk het is om projecten, werkprocessen en gedachten te visualiseren. Door het tekenen van beelden vertel je jouw verhaal en geef je overzicht.

nieuwe data volgen

zakelijk tekenen

training
maak je praatplaat

Leer hoe jij je eigen verhaal kunt vertellen in beeld. Via de basisbeginselen van het zakelijk tekenen met tips&tips voor 'eenvoudig' tekenen. De focus ligt bij deze training op het maken van een praatplaat. Hoe breng je je verhaal gestructureerd in beeld op papier.

Illustration & watercolor class

De tekenlessen die jij niet wilt missen! Leer illustreren, werken met waterverf, krijg een inkijkje in procreate en krijg de boost die je af en toe even aanzet om je creativiteit te laten stromen. En dat 4 maandagen lang!

26 april – 4, 11 en 18 maart | 19.30 –  21.30

4 lessen: 245

zakelijk tekenen

visualiseren
tijdens het leren

Onthouden en leren is niet altijd even makkelijk. Leerlingen zijn opgegroeid met beeldende informatiebronnen op de socials. Deze visuele informatie blijft hangen en houdt vaak ook de aandacht vast. Hoe leuk is het als we dit omzetten in een methode die tijdens het leren jouw gedachten en kennis visualiseert.

1-2 uur | datum en prijs in overleg

travel journaling

workshop
travel journaling

Tijdens de workshop Travel journaling leer je alles over illustreren en handletteren. Met simpele technieken leer je al heel snel hoe je leuke illustraties kunt maken. Handletteren fleurt je journal op met mooie koppen en leuk bijschrijft. We focussen ons op het gebruik van waterverf en het maken van een mooie compositie.

di 12 maart | 19.30 – 21.30 : 45,00

di 7 mei | 19.30 – 21.30 : 45,00

 

workshop en training

Prive workshop met je collega's/vrienden

Alle workshops die op deze pagina staan kan je ook boeken als privé-workshop. Wil jij iets leuks organiseren met vriendinnen of met collega op je werk? Als uitje of als activiteit met bv de personeelsverenging.
Locatie kunnen we ook regelen, maar het mag ook bij jou op je werk!

datum en prijs in overleg