Trainingen en Workshops

zakelijk tekenen
zakelijk tekenen

Workshop
Zakelijk Tekenen

Leer visualiseren en teken het. Ontdek in deze workshop hoe leuk het is om projecten, werkprocessen en gedachten te visualiseren. Door het tekenen van beelden vertel je jouw verhaal en geef je overzicht. Tijdens deze workshop leer je visualiseren. Stap voor stap en met slimme tekentechnieken leer jij hoe je zakelijk tekenen kunt gebruiken in je dagelijks leven of op je werk.

dinsdag 27 juni : 45,00

 19.30 Р21.30

Summer art school
3-daagse va 9 jaar

Leer Handletteren, tekenen en kom werken met heel veel verschillende materialen. Drie ochtenden kom je voor onze gezellige lessen naar Haarlem (Noord). We gaan aan de slag met verschillende leuke opdrachten en je leert hoe je leuke kleine illustraties kun maken en hoe je dit kunt gebruiken in je bv journal. Je gaat naar huis met een hoofd vol inspiratie en een map vol kunstwerken.
En we hebben limo en lekkers!
Kortom: een summer art school voor kinderen vanaf 9 jaar tot 18 jaar.

21-22-23 augustus :  149,50

travel journaling

workshop
travel journaling

Tijdens de workshop Travel journaling leer je alles over illustreren en handletteren. Met simpele technieken leer je al heel snel hoe je leuke illustraties kunt maken. Handletteren fleurt je journal op met mooie koppen en lekker leesbaar bijschrijft. We focussen ons op het gebruik van waterverf en het maken van een leuke compositie voor jouw eigen travel journal.

zondag 9 juli

 10.30 – 10.30 : 45,00

zakelijk tekenen

incompany training zakelijk tekenen

Samen met je collega's leren visualiseren, samen durven tekenen! Je leert tijdens deze training de kracht van tekenen. Hoe je projecten, werkprocessen en gedachten op papier kunt zetten met meer dan alleen tekst. Je leert stap voor stap met slimme tekentechnieken hoe je zakelijk tekenen in kunt zetten op je werk. Gebruik je tekenskills in je communicatie!

2-6 uur | datum en prijs in overleg

cursus
procreate

Heb je een iPad, Procreate en een Apple Pencil? Leer dan tijdens deze cursus alles over de mogelijkheden van Procreate. Het aantal uur bepaal jij. Beginner of gevorderd? Ook dat is op maat. De cursus is 1-op-1 maar kan ook in duo's. Leer over brushes, werken in layers, gestures, animated gif's, stempels, exporteren, patronen maken en meer...

2 tot 6 uur | datum in overleg | vanaf 175,00

workshop en training

Prive workshop met je collega's/vrienden

Alle workshops die op deze pagina staan kan je ook boeken als privé-workshop. Wil jij iets leuks organiseren met vriendinnen of met collega op je werk? Als uitje of als activiteit met bv de personeelsverenging.
Locatie kunnen we ook regelen, maar het mag ook bij jou op je werk!

datum en prijs in overleg