Visuele Communicatie

zakelijk tekenen
zakelijk tekenen

Iconen
pakket

Als bedrijf heb je je eigen vaktaal. Veel gebruikte termen en woorden die vaak voorkomen in jullie communicatie. Voor het creëren van een iconenbibliotheek kunnen wij je helpen. In een briefing/brainstorm bepalen we welke termen en lichten jullie toe wat dt voor jullie inhoud. Wij tekenen de iconen. Na een correctieronde kan je deze in alle communicatie gebruiken: van website tot notulen en projectplannen.

pakketen v.a 125 voor 5 iconen.

praatplaat/live tekenen

Wil je nieuwe ideeën, een projectplan of een jaarverslag visueel presenteren. Maar wil je de uitwerking liever uit handen geven?

Wij ontwerpen een praatplaat waarmee je zorgt dat jouw boodschap beeldend wordt verteld. Dus nog krachtiger dan in taal. Via een online of live briefing informeer jij ons wat je wilt vertellen.
Vind je het leuk wanneer de tekening live gemaakt wordt, dan huur je SuZ in als Live tekenaar tijdens jouw evenement.

zakelijk tekenen

wandelplattegrond

Is jouw organisatie toe aan een nieuwe actie in het vitaliteitsplan? Wij maken wandelplattegronden voor bedrijven, zodat de werknemers tijdens de lunch een wandeling kunnen maken. Een nieuwe stap naar vitaliteit op het werk. De wandelplattegronden van SuZ zijn op maat gemaakt. Samen onderzoeken we wat de leukste routes zijn en geven we tips om dit concept uit te rollen binnen de organisatie.

visualisatie talenten

Ben jij met je team op zoek naar jullie unieke talenten? Zodat ieder kan werken vanuit zijn of haar kracht? Wij bieden de visualisatie in deze zoektocht. SuZ tekent nav een briefing alle talenten. Vaak helpt deze illustratie om nog meer tot de kern te komen van je talent en leer je het ook makkelijker over te brengen (elevator pitch). Want we weten allemaal hoe moeilijk het is om te zeggen: ‘ik ben heel goed in’, of ‘mijn talent is…’. Met deze tekening haal je die drempel weg. Gebruik het voor de website of de profielen van je team

zakelijk tekenen

Incompany training
zakelijk tekenen

Samen met je collega's leren visualiseren, samen durven tekenen! Je leert tijdens deze training de kracht van tekenen. Hoe je projecten, werkprocessen en gedachten op papier kunt zetten met meer dan alleen tekst. Je leert stap voor stap met slimme tekentechnieken hoe je zakelijk tekenen in kunt zetten op je werk. Gebruik je tekenskills in je communicatie!

2-6 uur | datum en prijs in overleg