workshop zakelijk tekenen

24 maart 2017 – Posted in: Uncategorized – Tags: , , , , ,

Zakelijk tekenen

Wat is er leuker dan een nieuwe workshop ontwikkelen. De workshop Handletteren blijven we natuurlijk gewoon doen. Veel te veel leuke en enthousiaste mensen die hieraan mee willen doen.

Maar we zijn nu bezig om een workshop te ontwikkelen, namelijk de workshop Zakelijk Tekenen (ook wel visual thinking of visueel notuleren).

beelddenker

In de workshop Zakelijk Tekenen leer je om notities en memo te verduidelijken met beeld. Door het tekenen van beelden overzie je sneller het geheel. En het blijft beter in je gedachten hangen. Je noemt dat beelddenken en een kleine 90% van de mensen denkt in beelden. Mensen onthouden veel beter dat wat ze zien dan dat wat ze horen. Maar de workshop is niet alleen maar voor de beelddenker. Het is handig en nuttig voor iedereen. Je kunt je eigen notities verduidelijken, maar je kunt er ook ideeën mee overbrengen of informatie delen met je team.

Voor wie?
Voor teams, docenten, jij als medewerker, managers, teamleiders, notulisten, secretaresses… kortom, voor wie niet?

Dus zijn wij hard bezig om hiervoor een leuke en interessante workshop te ontwikkelen. Binnenkort staat het eerste evenement online. Je kunt je hiervoor individueel of met een groep voor inschrijven.

Hier vind je een overzicht van alle workshops

of

banner aanmelden ZT