Winkelmand 0

Workshop Visualiseren Talent

Studio SuZ kan jouw team ondersteunen met de zoektocht naar je unieke talent.

IMG_2374

Ben jij met je team op zoek naar het unieke talent dat past bij die persoon? Zodat ieder kan werken vanuit zijn of haar kracht? Wij bieden een ondersteunende workshop in deze zoektocht. Samen met SuZ ga je in een workshop van 2 uur (op maat mogelijk) op zoek naar de visualisatie van jouw talent. Een illustratie die hoort bij jou als persoon. Vanaf het moment dat jij weet wat je talent is en hoe je dat kunt inzetten, kan je deze workshop volgen als team. Je gaat met opdrachten aan de slag en probeert inzichtelijk te krijgen hoe je jouw talent in een beknopte illustratie kan weergeven. Vaak helpt dit om nog meer tot de kern te komen van je talent en leer je het ook makkelijker over te brengen. Want we weten allemaal hoe moeilijk het is om te zeggen: ‘ik ben heel goed in’, of ‘mijn talent is…’. Met deze tekening haal je die drempel weg.

Inhoud workshop:

Een klein voorbeeld. Mijn talent is ‘verhelderen’. In dat gesprek kwamen we op ‘mevrouw helderder’ (van Pluk van de Petteflet. Vervolg zag ik de spuitbus van mevrouw Helderder voor me. En daaruit ontstond dit plaatje.

SuZanne_Talent

Dus ben jij als Team bezig met het kraken van jullie talenten? Dan is dit een mooie toevoeging of afsluiting van dit traject. Heb je een heidag/studiedag, dan kan je deze workshop hier ook een onderdeel van laten uitmaken.

Wil je eigenlijk alleen de illustraties van alle talenten, dat kan natuurlijk ook, deze maakt SuZ voor je in opdracht!

Kosten (op basis van een max van 15 deelnemers, meer deelnemers is mogelijk, prijs in overleg)

Untitled_Artwork 22