Winkelmand 0

Visualisatie Talenten

Studio SuZ illustreert de talenten van jouw team!

IMG_2374  pf-s88-c01ag 3

Ben jij met je team op zoek naar het unieke talent dat past bij die persoon? Zodat ieder kan werken vanuit zijn of haar kracht? Wij bieden de visualisatie in deze zoektocht. Via een briefingsformulier geef je aan wat de talenten zijn met een korte uitleg hiervan. SuZ tekent vervolgens alle talenten en levert deze bij je aan. Ook kan je ervoor kiezen hier een fotowand van te laten maken. het voorbeeld hierboven is bv een IXXI-wand. De illustratie hoort bij jou als persoon, en past bij jou talent.  Vaak helpt deze illustratie om nog meer tot de kern te komen van je talent en leer je het ook makkelijker over te brengen. Want we weten allemaal hoe moeilijk het is om te zeggen: ‘ik ben heel goed in’, of ‘mijn talent is…’. Met deze tekening haal je die drempel weg.

Een klein voorbeeld. Mijn talent is ‘verhelderen’. In dat gesprek kwamen we op ‘mevrouw helderder’ (van Pluk van de Petteflet. Vervolg zag ik de spuitbus van mevrouw Helderder voor me. En daaruit ontstond dit plaatje.

SuZanne_Talent

Dus ben jij als Team bezig met het kraken van jullie talenten? Dan is dit een mooie toevoeging of afsluiting van dit traject. Heb je een heidag/studiedag, dan kan je deze workshop hier ook een onderdeel van laten uitmaken.

Kosten: illustratiepakket van 10 illustraties: € 250,00 (ex BTW). Heb je een groter team, dan zijn de kosten in overleg.

Untitled_Artwork 22