Winkelmand 0

E-book: Thuis werken met SuZ deel II

Dit nieuwe pakket is voor iedereen, ook als je deel I niet in huis hebt.

Studio SuZ heeft weer nieuwe opdrachten ontwikkeld om thuis aan te werken in de vorm van een E-boekje. Na het succes van vorig jaar hebben we weer leuke nieuwe opdrachten stap-voor-stap uitgewerkt. Want oh oh wat blijft het lastig om te starten op dat blanco vel papier! Wij geven een opdracht en dus een start om aan de slag te gaan. Oefenen, creëren en geïnspireerd worden. En dit keer zit er ook een leuke bonus bij!

Untitled_Artwork 9Untitled_Artwork 11

35,00
Untitled_Artwork 3

 

E-book: Thuis werken met SuZ deel I

Tijd voor inspiratie en creativiteit!

Studio SuZ heeft verschillende (E-)boekjes ontwikkeld om thuis mee aan de slag te gaan. Want oh oh wat blijft het lastig om te starten op dat blanco vel papier! In deze boekje geven wij je verschillende opdrachten en dus een start om aan de slag te gaan. Je volgt stap voor stap de instructies en creëert zo je eigen werk.

 

O1-1

29,50 (ipv 35,00) 
Untitled_Artwork 3

Thuis werken met SuZ deel I + deel II:

Ontvang beide e-boekjes en ga lekker thuis aan de slag met opdrachten en tip&tricks van SuZ

Combinatieprijs: 
55,00 ipv 64,50
Untitled_Artwork 3

E-boek: Kerstkaarten maken met SuZ: 3 opdrachten voor leuke kerstkaarten en een kleine bonus.

Untitled

17,50  Untitled_Artwork 3

 


Doeboek: Thuis aan de slag in het Winter-Wonder-Crea-Boek (dit boek ligt nu bij de drukker en ontvang je voor 20 november in de bus)

Untitled_Artwork

 

16,50   Untitled_Artwork 3 


 

Advent-Teken-Kalender: De Advent-tijd. Hoe fijn is het dan om iedere dag even tijd te nemen voor jezelf en iets leuks te tekenen. Met deze kalender vind je voor iedere dag een opdracht om te tekenen. Als je hem zelf print vind je ook ruimte om te tekenen en je tekeningen te verzamelen. En nog leuker zijn de tutorial en inspiratie op het gebied van handletteren en illustreren.

Untitled_Artwork 2

 

8,50   Untitled_Artwork 3