Winkelmand 0

Team workshop Zakelijk Tekenen

Studio SuZ verzorgt de team workshop zakelijk tekenen voor jouw team bij jou op kantoor. En ook als je juist even niet op kantoor wil zijn, kennen we genoeg leuke locaties om deze team workshop te verzorgen.

A4DCA3AB-3FBC-43B2-B7DB-679C7D272525  IMG_2374  E32B157C-8FC1-428F-9DF7-71E5974DD196  Untitled_Artwork 7

In deze team workshop leer je om notities en memo’s te verduidelijken met beeld. Door het tekenen van beelden overzie je sneller het geheel, maar je kunt er ook ideeën mee overbrengen of informatie delen met je team. Na deze workshop kan jij jouw aantekeningen/presentatie/memo’s of notulen visualiseren door beeld met tekst te combineren. Voor wie? Voor teams, docenten, medewerkers, managers, teamleiders, notulisten, secretaresses… kortom, voor wie niet?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor deze team workshop

Deze team workshop kan je inzetten als tool binnen je team, om beter samen te werken maar ook om op een duidelijkere manier met elkaar te communiceren. Natuurlijk kan je ook al je skills inzetten voor de interne en externe communicatie. Want hoe leuk is het om jou klanten of cliënten of gasten in een visual te laten zien wat je wilt vertellen. heb je een teamborrel en wil je er wat inhoud aan toevoegen, dan kan je de basis workshop kiezen als introductie in het zakelijk tekenen. Heb je een heidag/studiedag, kies dan voor het dagdeel of de gehele dag.

Kosten (op basis van een max van 15 deelnemers, meer deelnemers is mogelijk, prijs in overleg)

Untitled_Artwork 3 Untitled_Artwork 4 Untitled_Artwork 5

‘We hebben van Suzanne in een korte tijd de basis van zakelijk tekenen geleerd. Iedereen werd enthousiast en kreeg ideeën hoe dit verder in onze praktijk verder in te zetten. Suzanne was duidelijk, hield het tempo hoog, gaf mooie, passende voorbeelden en inspireerde ons daarmee verder te gaan. We hebben geleerd om het eenvoudig te houden en dat iedereen kan tekenen. We komen zeker bij haar terug voor een vervolg.’ -Nicole Gabriel. Zien in de Klas-

Wat een leuke workshop zakelijk tekenen geeft suzanne! Op een vlotte manier kregen wij met 12 collega’s een introductie in het zakelijk tekenen. Oefenen met symbolen, wat theorie en daarna aan de slag met het materiaal. Ruimte genoeg voor vragen, het doen staat centraal. Echt een aanrader om te doen voor jezelf of met collega’s! Zijn geïnspireerd om meer te tekenen in notulen, ideeen visueel uit te beelden! -Maatschappelijk organisatie-