Winkelmand 0

Team illustraties: Koppies van SuZ

portret teamPortret  portret team

SuZ tekent Koppies. Een illustratie van jou!

Wil jij een keer anders in beeld gebracht worden met jouw team dan met een foto?

Hoe leuk is het dan om jouw team met illustraties in beeld te brengen. Een overzicht van wie jullie zijn met speelse illustraties. eventueel kan er ook nog een persoonlijk verhaal bij. Zie jij je website al voor je? OVER ONS zal er op deze manier heel anders uit zien. En denk eens aan je werktelefoon en intranet. Hier kan iedereen zijn eigen profielfoto plaatsen.

De illustraties zijn geen karikatuur maar een speelse illustratie. We werken op basis van foto’s.

Een even in de toekomst kijkend: wanneer iedereen straks weer naar kantoor mag is het leuk om dit in te zetten als nieuw welkom. iedereen die het wil, kan bij binnenkomst op de foto en wij zorgen voor alle Koppies in een illustratie.

We maken ook thema-varianten, denk aan oud en nieuw (vuurwerk in de lucht, oliebollen en champagne), Pasen (verstopte eieren) en verjaardagen (slingers en ballonen…). Je ontvangt dan de basis illustratie en een extra bestand als thema-variant.

We werken op basis van de aangeleverde foto’s. Je ontvangt een digitale illustratie (PDF en JPG) waar je zelf de gewenste afdruk van kunt maken of kunt plaatsen op je website en social media.

Je kunt losse opdrachten plaatsen, maar ik kom graag (evt online) langs om te brainstormen. Afhankelijk van de wensen en aantallen kunnen we een leuke prijs bieden.

 

Untitled_Artwork 22

bel of app ons op: 0642429109