Winkelmand 0

Studio SuZ denkt en werkt graag mee met jouw bedrijf. Op zakelijk vlak heeft Studio SuZ ervaring in het geven van workshops en trainingen aan grote en kleine groepen. Dit kan in verschillende vormen. Van het begeleiden van een brainstorm tot het geven van de workshop aan een groep collega’s. Ook kan je de workshops integreren in jullie kickoff-dag of heidag. En heb je zelf een leuk idee waarbij we kunnen aansluiten, dan denken we daar graag in mee.

Online

En natuurlijk geven we in deze tijd ook online mogelijkheden voor het volgen van de training. Plan een dagdeel en wij geen op maat de training die past bij de groep medewerkers. denk aan samen leren tekenen, stap voor stap de basiselementen van het zakelijk tekenen. Of maak in een dagdeel samen je iconen om te gebruiken in je werk (memo’s, prints, overdracht, notulen etc…).

Hieronder vind je 2 mogelijkheden voor deze training. Hier kunnen we op maat aan sleutelen zodat het past bij jou!

Training Zakelijk Tekenen

ZT gezond-Image-2019-03-06-at-09.23.28

In deze training leer je tekenen in simpele stappen. Je leert overzicht te creëren en te werken met getekende templates. Natuurlijk hoort hier ook tekst bij. De kunst is om de technieken om een simpele tekening te maken en de tekst die daarbij nodig is te combineren. De training duurt 3 uur, met een pauzemoment van +/- een half uur.

Contact over deze training: contact of bel Suzanne 0642429109

Creëer je eigen iconen

Untitled_Artwork-21

In deze training ga je samen aan de slag met de iconen die passen bij jouw vakgebied. Uiteraard krijg je een uitleg en leer je hoe je een simpele tekening kunt maken en leer je hoe je je denken visuelere kunt maken. Want hoe teken je dan een bepaalde term naar een leuk icoon. Dat leer je en samen maak je een iconenbibliotheek die je kunt inzetten in jullie bedrijf! De training duurt 4 uur, met een werkmoment offline om samen aan de slag te gaan. daarna komen we weer bij elkaar om online de resultaten te bespreken en hier waar nodig nog e.e.a. te finetunen. Met een pauzemoment van +/- een half uur.

Contact over deze training: contact of bel Suzanne 0642429109