Nieuwe producten voor Handlettering en Journaling 1 februari 2019 – Posted in: Uncategorized – Tags: , , , ,

Nieuwe producten voor Handlettering en Journaling

We hebben nieuwe producten in onze webshop: fineliners en markers!

De set Markers is ideaal voor handletteren/handlettering en journaling. Bij het handettering en journaling maak je gebruik van verschillende illustraties en letters en wil je dus ook verschillende kleuren kunnen gebruiken.

De deskset van 15 kleuren markers kan je op verschillende creatieve vlakken inzetten. En het staat nog mooi op je bureau ook. Wij bij Studio SuZ worden heel blij van deze set in onze studio!

Pastel markers zijn zonder twijfel één van de grootste trends van dit moment. Deze 6 kleuren van Stabilo Boss zijn een must-have voor jouw journal!

Sinds de introductie in 1971 is de STABILO BOSS ORIGINAL de favoriet. De markeerstift kan 4 uur zonder dop zonder uit te drogen, voor geconcentreerd werken, is navulbaar en verkrijgbaar in 9 uitermate fluorescerende kleuren en 6 pastel kleuren! Deze deskjet van Stabilo Boss zijn een must-have voor jouw bureau!

De set fineliners is ideaal voor handletteren/handlettering en journaling. Bij het handletteren maak je gebruik van verschillende vormen en wil je dus ook verschillende diktes kunnen tekenen. Wij bij Studio SuZ zijn fan van de combinatie 0,3 mm + 0,8 mm. Te veel pennen op je werkblad is onoverzichtelijk. Kies voor 2 diktes en je kunt mooie contrasten handletteren en tekenen.

De STABILO SENSOR met meeverende schrijfpunt biedt zekerheid tijdens het schrijven – de punt zal nooit buigen of breken. Perfect geschikt voor mensen die graag creatief bezig zijn.