Najaarskorting 29 september 2015 – Posted in: Uncategorized – Tags: ,

Studio SuZ is sinds maart 2015 van start gegaan. Een webshop vol leuke cadeaus: stoffen, tassen, kussens, sieraden, accessoires op het gebied van wonen en lifestyle, originele kindercadeautjes en leuke DIY- ideeën.

Heb je nog geen kijkje genomen in onze webshop? Kijk dan snel op www.studiosuz.nl en ontvang op je bestelling 10% korting! Gebruik de kortingscode najaar15. Geldig tot 31-12-15.


Tijd voor warme handen. En wat is er dan fijner dan handwarmers die je handen écht warm houden en beschermen.

20150915_130219

De handwarmers zijn handgemaakt van IJslands schapenwol.  IJslandse wol heeft een  unieke combinatie van buiten- en binnenwol. De buitenste wol bestaat uit een mist en regen bestendige draad. De binnenste draad is zacht en isolerend tegen de kou. De wol is daardoor heerlijk warm, ademt goed en is waterafstotend. De IJslandse wol wordt nog steeds volgens natuurlijke principes geproduceerd.

Verkrijgbaar in grijs, petrol, koraal rood, chocoladebruin en oker. Andere kleuren mogelijk!


Maatwerk.

toilettas + tasVaak komt de vraag binnen bij Studio SuZ of een tas uit de webshop in één van de andere stoffen verkrijgbaar is. Het antwoord is: JA!

Studio SuZ verkoopt handgemaakte producten. Kussens, tassen, sieraden en andere producten kunnen in andere stoffen gemaakt worden (mits de stof geschikt is voor het betreffende product). We kunnen overleggen over formaten, stoffen en kleur. Veel is mogelijk!