markt en stokpaardje 26 mei 2015 – Posted in: Uncategorized – Tags: , , , , ,

Wat was het weer een fijne week… De markt in Haarlem naderde en eenmaal zondag had ik weer een leuke voorraad om te verkopen. Zoals altijd maak ik in de laatste dagen voor de markt nog even een paar extra dingen omdat je altijd denkt dat je te weinig hebt, maar dit keer was veel niet nodig omdat de kraampjes wat kleiner waren. Ondanks het kleine kraampje hebben we onze producten weer leuk uit kunnen stallen en begon de verkoop op een zonnige dag. En wat was het een feestje: leuke kraampjes, muziek, workshops en heel veel zon! Kortom een dag om te genieten en natuurlijk leuke dingen te kopen.

markt

 

… Zo kocht ik zelf bij mijn buurvrouw (https://www.facebook.com/pages/Echt-Waar-mozaïek-kilim-handwerk/753574958011692?ref=ts&fref=ts) een leuke ketting. Want op een markt staan betekent niet dat je zelf niet even rond kunt scharrelen.

Na deze fijne Pinkstermarkt volgde 2e Pinksterdag en deze dag was zowaar nog blijer want we vierden alvast de verjaardag van mijn jongste dochter, bijna 6 jaar! Dit keer een beetje zon buiten, maar binnen scheen het zonnetje als vanzelf. Wat een feest was het.

Ondertussen ben ik vandaag aan de slag gegaan om een extra cadeautje voor haar verjaardag te maken. Want een echte paardenfan kan natuurlijk niet zonder stokpaard.

… Binnenkort waarschijnlijk ook in de webshop in jongens- en meidenvarianten!

stokpaardde stok volgt nog!