Winkelmand 0

 

NICWhatsApp Image 2019-12-12 at 15.27.31Dorien

SuZ maakt illustraties van huizen. Een leuk idee om dit cadeau te doen aan je klanten.

Heb je als makelaar net een huis verkocht en wil je bij de overdracht iets origineels geven, denk dan aan een geïllustreerd huis. Een origineel cadeau aan je klanten waar ze nog lang plezier van kunnen hebben. Je kunt natuurlijk hun nieuwe huis geven, want dat is hun nieuwe trots. Maar soms zijn er mensen die juist veel waarde hechten aan het huis waar ze weg gaan. Dan geef je een illustratie van het oude huis.

En zijn beide huize waardevol en wil je een uitgebreidere illustratie geven, dan geef je de verhuiskaart met beide huizen.

Per illustratie kan je verschillende keuzes maken. Het huisje bevat de standaard items zoals gordijnen en een plantje voor het raam. Wil je ook dat een kat voor het raam zit, de hond erbij of een fiets voor de deur? Dat kan, we tekenen er per illustratie max 3 bij.

Huisjes_Voorbeelden

Wil je het een beetje anders doen dan de werkelijkheid, bv een extra plant die in bloei staat terwijl het nu misschien winter is, dan doen we dat gewoon. Het is een momentopname dus we maken het zoals jij dat wilt.

We maken ook thema-varianten, denk aan oud en nieuw (vuurwerk in de lucht, oliebollen en champagne), Pasen (verstopte eieren) en verjaardagen (slingers en ballonen…). Je ontvangt dan de basis illustratie en een extra bestand als thema-variant.

We werken op basis van door jou aangeleverde foto’s. Je ontvangt een digitale illustratie (PDF en JPG).

Je kunt losse opdrachten plaatsen, maar ik kom ook graag langs om te brainstormen over een concrete samenwerking.

Wil je meer weten over prijzen en werkwijze, neem dan contact met ons op:

stuur hier een bericht

bel ons op: 0642429109