Winkelmand 0

 

Untitled_Artwork 23WhatsApp Image 2019-12-12 at 15.27.31Stefen&RenateB 3  NIC

SuZ maakt illustraties van huizen. Geef een ‘Huis van SuZ’ cadeau aan jouw klanten!.

Als illustrator heb ik al veel huizen in opdracht mogen tekenen. Dit zijn huizen van mensen die ik op een speelse manier illustreer.

Hoe leuk is het als je als makelaar dit als origineel cadeau geeft aan jouw klanten. Bij de verkoop een illustratie als herinnering aan je ‘oude’ huis en bij aankoop een illustratie van het nieuwe  huis. Je kunt een kaart/poster of digitaal bestand geven/aanbieden. Ook kan je de illustratie eventueel inzetten als verkoopbeelden voor social media. Bijvoorbeeld een sneakpeek van het huis dat binnenkort op de markt komt. Er zijn veel mogelijkheden.

Per illustratie kan je verschillende keuzes maken. Het huis bevat de standaard items zoals gordijnen en een plantje voor het raam. Wil je ook dat een kat voor het raam zit, de hond erbij of een fiets voor de deur? Dat kan, we tekenen er per illustratie max 3 bij. Wil je het een beetje anders doen dan de werkelijkheid, bv een extra plant die in bloei staat terwijl het nu misschien winter is, dan doen we dat gewoon. Het is een momentopname dus we maken het zoals jij dat wilt.

We maken ook thema-varianten, denk aan oud en nieuw (vuurwerk in de lucht, oliebollen en champagne), Pasen (verstopte eieren) en verjaardagen (slingers en ballonen…). Je ontvangt dan de basis illustratie en een extra bestand als thema-variant.

We werken op basis van de aangeleverde foto’s. Je ontvangt een digitale illustratie (PDF en JPG) waar je zelf de gewenste afdruk van kunt maken.

Je kunt losse opdrachten plaatsen, maar ik kom graag (evt online) langs om te brainstormen over een concrete samenwerking. Afhankelijk van de wensen en aantallen kunnen we een leuke prijs bieden zodat het cadeau ook weer niet té duur zal worden. En… wanneer je kiest voor een samenwerking ben jij de enige in je omgeving die dit cadeau bij ons kan afnemen. Dus je bent echt uniek in jullie regio!

Huisjes_Voorbeelden

Untitled_Artwork 22

bel of app ons op: 0642429109