Kussens op maat

3 februari 2016 – Posted in: Uncategorized – Tags: , , ,

Kussen op maat
Of het nu zomer is of winter, kussens zijn altijd fijn. Op de bank, in je favoriete hoekje in huis, op het bed en natuurlijk buiten op de loungebank en in je favoriete stoel.

Op maat gemaakt

Studio SuZ heeft in het afgelopen jaar al veel mooie sets kussen mogen maken. Het leuke van kussens op maat is dat je helemaal jezelf kan leggen in dat kussen, letterlijk en figuurlijk. Je kunt het formaat kiezen, de kleur, het soort stof, de vulling. Je kunt je wensen opgeven. moet het stevig zijn (als je dieren in huis hebt bijvoorbeeld). Of lekker zacht omdat je graag tussen de kussens kruipt op de bank. Of wil je dat het waterafstotend is omdat je buiten je bank comfortabel wilt maken met mooie kussens? Dit kan je allemaal beslissen en wij helpen je daarbij. Soms komen er mensen met een volledig plan, ze weten precies wat ze willen. Maar vaak ook hebben mensen een idee en weten ze juist niet hoe ze van alle plaatjes in hun hoofd een geheel moeten maken. Daar helpen wij dan bij. We leggen verschillende stoffen voor, maken een selectie en sturen een kleurenpalet met de maten van de kussens erbij per mail.

Zo maakten we in het voorjaar en zomer van 2015 al een aantal mooie series voor buiten en hebben we deze winter zithoeken mooi mogen aankleden. Ook voor horeca gelegenheden willen we aan de slag gaan met kussens op maat.

Ook maat kussens bestellen? Neem contact met ons op!

Een paar series die we maakten:

kussens op maatkussens op maat

kussens op maatkussens op maat

Cadeauwinkel Studio SuZ wordt blij van mooie en bijzondere stoffen. Deze stoffen zijn te koop bij Studio SuZ. Maar er wordt ook hard gewerkt om leuke en originele producten en accessoires te maken. Denk aan handgemaakte kussens, tassen, en andere accessoires. in mooie kleuren. En heb je een leuk cadeau gezien op onze site, maar wil je één van de andere stoffen? Maatwerk kan ook! En neem ook een kijkje bij de sieraden, handwarmers en cadeaus voor wonen en kind.