Krijtborden en muurtekeningen 5 april 2019 – Posted in: Uncategorized – Tags: , , , ,

Krijtborden en muurtekeningen

Deze week stond in teken van de muurtekeningen. op verschillende muren mocht ik aan het werk. En door heel NL! Zo waren we in Haarlem (lekker dichtbij) en Terneuzen (lekker ver weg). We hebben in een bedrijfsrestaurant muren met krijt mogen ontwerpen, dit was in Terneuzen. Architectenbureau Broekbakema heeft dit hele kantoor en restaurant ontworpen, super mooi en ik mocht de muren wat opfleuren met vrolijke illustraties. Met krijt op krijtwanden tekenen is iedere keer weer anders. Deze keer kon ik geen foutjes maken, de muur pakte de stiften meteen, secuur werken dus, maar dat is gelukt. Ik ben tevreden en de klant gelukkig ook!

In Haarlem mocht ik een sportbar voorzien van gezellige teksten en illustraties. Bij de tennisclub Overhout hebben ze een heel gezellige bar en daar kan je ook veel lekkere broodjes en meer bestellen… dat moet natuurlijk wel in mooie letters en met wat illustraties worden weer gegeven. Hier kon ik wat makkelijker foutjes maken, maar dat ging gelukkig ook allemaal goed!

Heb jij ook een wens voor een krijtmuur of een gewone muur, want je kunt natuurlijk ook met zwart op wit tekenen, doen we ook! Neem contact met ons op als meer informatie wilt of een ander leuk idee hebt waarmee we je kunnen helpen met de uitwerking!

krijtwand4  krijtwand3  krijtwand1