Winkelmand 0

Huisjes

SuZ maakt speciaal voor jou een illustratie van je huis. We noemen deze portretjes ‘de huisjes van SuZ’.

De kosten zijn alsvolgt:

Per illustratie kan je verschillende keuzes maken. Het huisje bevat de standaard items zoals gordijnen en een plantje voor het raam. Wil je ook dat je kat voor het raam zit en een fiets erbij dan kan je 3 van deze illustraties binnen de prijs kiezen. Wil je heel veel meer om je huis heen, dan passen we de prijs iets aan. handig is bij de aanvraag aan te geven wat je allemaal in beeld wilt zien.

A   B   Naarden1 Dorien   Untitled_Artwork   WhatsApp Image 2019-12-12 at 15.27.31

Wil je het een beetje anders doen dan de werkelijkheid, dus een stukje ervoor of een extra plant die in bloei staat terwijl het nu misschien winter is, dan doen we dat gewoon. Het is een momentopname dus we maken het zoals jij dat wilt.

We ontvangen graag een foto van je huis en een opsomming van de 3 illustraties die je erbij wilt hebben. (auto/fiets/kat/hond/…).

Bestel je illustratie door een mail met foto te sturen naar suzanne@studiosuz.nl.

Wil je ook een thema-variant van de illustratie, dat kan. De kosten hiervoor zijn € 15,00 extra. Denk aan oud en nieuw (vuurwerk in de lucht, oliebollen en champagne), Pasen (verstopte eieren) en verjaardagen (slingers en ballonen…). Je ontvangt dan de basis illustratie en een extra bestand als thema-variant.

En je kunt natuurlijk ook onze portretten (koppies) combineren met  je huis! Stuur een mailtje voor meer info over werkwijze en kosten.

Natasja

We werken op basis van door jou aangeleverde foto’s. Je ontvangt een digitale illustratie (PDF en JPG).