Handwarmers van IJslands Schapenwol 15 september 2015 – Posted in: Uncategorized – Tags: , , , , , , , , ,

 

Handwarmers van IJslands Schapenwol

Vorige keer schreef ik dat we druk aan het werk zijn met IJslands schapenwol. Dit keer laten we zien wat we hebben gemaakt van deze heerlijke warme wol. Handwarmers. heerlijk voor in de winter, maar ook heel fijn voor de herfst. En super praktisch. Je hoeft ze niet uit te doen in de supermarkt, bij het wegbrengen van de kinderen of…

Hoe komt het nou dat deze wol extra warm is?

Doordat de robuuste IJslandse schapen in een koud klimaat leven, heeft hun wol unieke eigenschappen. De wol is heerlijk warm, ademt goed en is waterafstotend.

IJslandse wol heeft een unieke combinatie van buiten- en binnenwol. De buitenste wol bestaat uit een lange glimmende, mist en regen bestendige draad. De binnenste draad is fijn, zacht en isolerend tegen de kou.

Natuurlijk productieproces!

De IJslandse wol wordt nog steeds volgens natuurlijke principes geproduceerd. Tijdens het verwerkingsproces wordt alleen gebruik gemaakt van energie uit aardwarmte en waterkrachtcentrales.

Te koop!

Vanaf nu zijn ze te koop bij Studio SuZ in 4 verschillende kleuren: koraal rood, oker, petrol en grijs. Maar er volgen meer kleuren en heb je een speciaal verzoek qua kleur? Geef je wensen door, wij kijken wat mogelijk is… en veel is mogelijk met deze wol!

handwarmers