Handletteren: ook op evenementen en voor bedrijven 11 november 2016 – Posted in: Uncategorized

Handletteren is hot! Je ziet het overal om je heen. En wij merken dat natuurlijk. De workshops die we geven zijn iedere keer weer een feestje. Met veel positieve reacties, maar ik krijg er zelf ook vee; inspiratie en energie voor terug. Het is en blijft gewoon zo leuk om te doen.

Omdat er steeds meer mensen in aanraking komen met handletteren, of wel handettering, merken we dat ook bedrijven en evenementen zich hiervoor gaan interesseren. we zijn bezig een workshop op te zetten die ook geschikt is voor teambijeenkomsten. Voor teamuitjes hebben we al veel groepen mogen ontvangen.

Ook werken we mee op evenementen. Zoals in september bij edel Wise. Duizenden bezoekers waarvan er een hele hoop bij ons de mini workshop kwamen volgen. Handletteren in een paar minuten leren is natuurlijk een uitdaging. Maar de resultaten waren verrassend en leuk!

Kortom: leuke plannen voor nu en voor volgend jaar!

14556795_1205652372827766_6018179682771333094_o

visueel notuleren  visueel notuleren  visueel notuleren  visueel notuleren  visueel notuleren  visueel notuleren  visueel notuleren  visueel notuleren  visueel notuleren  visueel notuleren  visueel notuleren