Fijne markten en pop-ups

27 januari 2016 – Posted in: Uncategorized – Tags: , ,

Fijne markten en pop-ups.

Zoals we eerder al vertelden hebben we weer veel plannen om met onze producten op leuke markten te gaan staan. 2016 zijn we gestart met de Pure Markt in Intrantuin. Lekker binnen, want in januari sta je toch vaak te blauwbekken buiten. Dit was dus heel fijn. Met veel lekkere en leuke kraampjes stonden we allemaal heerlijk te genieten. Mensen die voor plantjes en bloemen kwamen shoppen gingen onverwacht naar huis met lekkers en leuks van de markt. En andersom. Mensen die voor de markt kwamen gingen naar huis met plantjes… iedereen blij! Want wie wil er nou geen leuke plantjes met dit sombere weer.

markt

Meer markten

En dan de markten die we al gepland hebben. We gaan weer voor het Seinfestijn in Haarlem op 22 mei. Heerlijk buiten en in mei zou dat toch goed moeten komen. We verheugen ons nu al om buiten met zomerse accessoires en producten op de markt te staan. In juli zijn we een echte cadeauwinkel in de pop-up store van Bakkum. We staan dan op het campingterein in een houten tenthuisje die we inrichten als cadeauwinkel. we gaan er ook workshops geven. Een workshop handletteren en een workshop haken. Voor volwassenen en kinderen.

En dan op zoek naar meer leuke markten en pop-up winkels. We houden je op de hoogte! Lees hier meer over alle markten waar we aanwezig zijn.