Een kleine pauze en toch ook weer niet 6 april 2020 – Posted in: Uncategorized

Nu ik thuis aan het werk ben, wat voor mij  niet ongewoon is, zijn er ook bij onze Studio een aantal dingen anders dan anders. Natuurlijk geven we nu even geen trainingen en workshops, wat heel jammer is, omdat het mij ook altijd inspireert, maar het is gewoon zo, dus daar kunnen we niets aan veranderen (zo, meteen alle clichés gehad:)  Ik heb alle vertrouwen in de toekomst waarin we alle workshops en trainingen gewoon weer kunnen gaan geven.

Corona geeft een hele andere kijk op verschillende dingen. Mensen worden creatiever. Mensen die vaak zeggen dat ze niet creatief zijn, komen er nu ook vast achter dat ze dat wel zijn. Want kijk om je heen, op insta, FB, twitter, Pinterest en naar buiten (door het raam). Zoveel leuke ideeën en zoveel mensen die alternatieven vinden voor dat wat ze eigenlijk graag doen maar nu even niet kan. Winkeliers die zich aanpassen en mensen verwelkomen op afspraak, bezorgen op hun fiets en andersom de mensen die op leuke manieren de lokale winkeliers ondersteunen.

Zelf werk ik normaal dus ook thuis, maar niet altijd met mijn hele gezin erbij. En eigenlijk vind ik dat helemaal niet zo erg. Ik heb er zomaar opeens 3 collega’s bij. We hebben allemaal onze eigen werkplek (huiskamer, slaakamers, werkkamer) in huis, zien elkaar even in de koffiecorner (keuken), lunchen in de kantine (eettafel) en brainstormen in de vergaderzaal (tuin). Dus, niets te klagen! Daarnaast ben ik bezig met een paar leuke opdrachten die ik mag ontwerpen voor verschillende klanten, thuisopdrachten voor jullie aan het bedenken en ben ik heel wat Koppies aan het tekenen, met daarbij de Paasvariant. Het gaat dus goed hier! Iets rustiger dan normaal… een kleine pauze en door alle leuke opdrachten die ik thuis kan doen toch ook weer niet!

En we zijn gezond, en tja, dat blijft toch echt het allerbelangrijkste (dit cliché had ik nog niet gehad… maar ja, hij is o zo waar!

Ik hoop iedereen wel snel weer live te mogen ontvangen. Dat alles weer vast op de planning kan: de workshops, de traingen, creatieve boosts en natuurlijk de reis die we ook hebben moeten verzetten.

Tot snel allemaal en take care!

Suzanne