creatieve reis naar Italie: handletteren | illustreren | aquarel | journaling |recept tekenen 20 mei 2019 – Posted in: Uncategorized – Tags: , , , , , , , , , ,

Hé wat leuk een creatieve reis!

Dat is zeker leuk, want heb jij zin in een paar dagen weg? Naar Italie? Heb je zin om creatief aan de slag te gaan? Heb je altijd altijd willen leren handletteren of doe je het al maar wil je meer technieken leren? Wil je leren illustreren en werken met aquarelverf/waterverf? Wil je…. nou gewoon heerlijk een paar dagen weg en je creativiteit een boost geven?

Dan is deze Creatieve Reis naar Italië misschien wel iets voor jou!

Wanneer?

21 – 24 september 2019

Wat gaan je daar doen?

Dit is het programma!

programma

Wat kost deze reis eigenlijk?

De reis kan je boeken vanaf € 635,00. Dit zijn de kosten als je samen komt (2 of meer) en je een kamer deelt. Kom je alleen en wil je graag een eigen kamer, dan betaal je 60 euro meer.

Kom je alleen, en heb je geen bezwaar om een kamer te delen met een van de deelnemers, dan kan dat indien wij hier voldoende aanmeldingen voor hebben. De kosten zijn dan 635,00. Geef dit aan bij je aanmelding. Dit is niet gegarandeerd. Lukt het niet, dan zijn de kosten € 695,00.

Deze prijs is inclusief:

  • 3 nachten logies
  • 3 x uitgebreid ontbijt
  • 3 x lunch: verschillende soorten brood, vleeswaren, kaas, zoet broodbeleg en altijd een warm hapje erbij. Als drank: melk, thee, koffie en/of sap, water.
  • 3 x Italiaans 3-gangendiner: een eerste hoofdgerecht: pastagerecht (of risottogerecht), tweede hoofdgerecht: vlees/vis met groente, gemengde sla en een aardappelgarnituur en een Dessert. Incl witte en/of rode wijn en water.
  • Overdag tussendoor koffie of thee.
  • alle workshops, gebruik materiaal
  • verwarming en toeristenbelasting

Niet inbegrepen zijn de vlucht en het vervoer.  Deze moet je dus zelf regelen! (al kunnen we wel het vervoer naar en van de luchthaven voor je regelen tegen een vergoeding).

Optioneel is een DIY-pakket: € 45,00.

Hoe geef ik mij op voor deze reis?

Dat kan hier!

BUTTON_IKKOMSAMEN       BUTTON_IKKOMALLEEN

 

Welke workshops worden er gegeven?

Er worden verschillende workshops gegeven. We gaan o.a. Handletteren, werken met waterverf, leren illustreren (hoe teken je nou zo’n leuk plaatje?) en combineren van verschillende technieken. Je krijgt veel uitleg en tip&tricks. Je gaat natuurlijk ook veel zelf aan de slag. Tijdens de workshops is dit allemaal onder begeleiding van Suzanne. we gaan opdrachten doen en laten ons inspireren door Italie en de omgeving (denk aan italiaanse quotes, recepten tekenen, en de natuur gebruiken als inspiratie voor je werk).

Voor wie is het?

Het is voor beginners en voor iedereen die er al wat langer mee bezig is. Voor iedereen die er van houdt om met pen en papier aan de slag te gaan… en stiften, potloden, aquarel… in een mooie omgeving!

Wie geeft de workshops?

Suzanne, eigenaresse van Studio SuZ geeft de workshops. Zij heeft inmiddels jarenlange ervaring met het geven van workshops. Ook werkt ze als illustrator en vormgever. Ze houdt het meest van werken op papier en zal jou dus tijdens deze reis inspireren om lekker aan de slag te gaan. Haar motto: imperfectie mag!

Wat zit er allemaal in het DIY pakket?

Hierin zit een tekenboekje, een watercolor werksetje met kwast, een watervaste fineliner, potlood, gum, liniaal, 4 stiften, 4 potloden, inspiratie en een mooie map om je werk in op te bergen.

Papier en overig materiaal ligt allemaal klaar om te gebruiken. Wil je dit pakket aanschaffen, geef dit dan aan bij jouw aanmelding. Kosten € 45,00. Alles in het DIY-pakket is dan van jou, dit mag je mee naar huis nemen na afloop.

Waar gaan we eigenlijk naar toe?

Naar Italië! Naar de mooie streek Umbria. Boven op de heuvel bij het Meer van Trasimeno.

We logeren bij Villa Pellegrino, een Bed&Breakfast met heel gastvrije Nederlandse eigenaren die al jaren in Italië wonen.  Het dorpje Tuoro sul Trasimeno ligt aan het Trasimeno Meer.

Bij de villa bevinden zich twee appartementen en drie bed & breakfast kamers, voorzien van alle gemakken. In de schaduwrijke tuin ligt een zwembad met uitzicht op het meer.

Dankzij de centrale ligging is Villa Pellegrino de perfecte uitvalsbasis om Umbrië en Toscane te verkennen. En wat leuk is, je kunt altijd een paar dagen vooraf of erna bijboeken! Dan kan je ook nog de prachtige omgeving gaan verkennen.

Wanneer weet ik zeker of de reis door gaat?

Dit laten wij een maand voor de workshop weten. Op 20 augustus hoor je of er voldoende aanmeldingen zijn en of de reis dus doorgaat. Met minimum aantal deelnemers is 6, het maximum aantal deelnemers is 12.

Kan ik mijn reis verlengen?

Jazeker, wanneer je zin hebt om eerder te komen of langer te blijven, kan je contact opnemen met www.villapellegrino.com. Zij kunnen op basis van beschikbaarheid aangeven wat er mogelijk is. Heb je zin om Umbrië/Italië verder te verkennen, dan kan dat natuurlijk ook!

Hoe kom ik daar?

Je kunt er natuurlijk vanuit Nederland naartoe rijden. Maar vliegen kan ook. Je kunt bv vliegen op Rome, Pisa en Florence. Daar kan je ook een auto huren. Villa Pellegrino heeft een haal-en brengservice, dus als je liever geen auto huurt kan dat ook. Mogelijkheden en kosten hiervoor in overleg!

Ik heb een speciaal verzoek, kan dat?

Ja hoor, in overleg kunnen wij veel regelen. Dus heb je een allergie of wil je iemand meenemen die daar lekker gaat fietsen, dan kunnen in overleg kijken naar kosten en mogelijkheden.

 

Let op: het programma is onder voorbehoud van wijzigingen ivm onvoorziene omstandigheden.

Deze reis is een zelfstandige reis. Bovenstaande boek je bij studio SuZ. Studio SuZ is niet verantwoordelijk voor de reis (van en naar) en de vrije tijd en activiteiten die je naast het aangeboden programma wilt ondernemen.