Creatief Bullet Journaling 30 juli 2017 – Posted in: Uncategorized – Tags: , , ,

Creatief Bullet Journaling

Een agenda, een todo-lijst, een dagboek, een tekenboek: een Bullet Journal bevat al deze elementen. Je kunt er in kwijt wat je wilt. Het is de uitvinding voor de planners onder ons.

IMG_20170724_154622_817

Eigenlijk ga je met het Bullet Journaling weer terug naar pen en papier. We hebben alles digitaal in onze telefoons, laptops, noem maar op. Maar soms is het fijn, leuk en goed voor je brein om pen en papier erbij te pakken. Ryder Carrol is de bedenker van de Bullet Journal, het organisatiesysteem waar je al jouw notities, lijstjes, planmomenten, trackers en illustraties in kwijt kan.

IMG_20170730_113516_481

Wat is er nu zo leuk aan Bullet Journaling? Naast dat het handig is en je al jouw lijstjes en planningen op 1 plek hebt in plaats van door het hele huis, is het ook heel leuk om te doen. Je kunt er natuurlijk ook al die leuke letters van het Handletteren in kwijt en kleine illustraties en doodles. Je kunt het Bullet Journal zo creatief als jij wilt invullen.

De basis is het systeem dat Ryder Carrol heeft bedacht met symbolen. je kunt dit indelen zoals je zelf wilt en natuurlijk nog heel veel aan toevoegen. Het gaat er vooral om dat het werkt voor jou! Het wordt uiteindelijk een persoonlijk plansysteem.

IMG_20170730_120135_721

Ga jij het ook proberen? Of wil je nog wat meer uitleg. Op di 24 oktober geeft Studio SuZ een Workshop Creatief Bullet Journaling in Haarlem. Doe je mee? aanmelden kan hier