Winkelmand 0

Check voor ons meeste recente nieuws ons Facebook en Instagram account

 

Workshop handletteren (handlettering)

Zie jij ook overal van die mooie quotes op kaarten en tasjes? In mooie lettertypes en met leuke pijlen en vrolijke versieringen? En zou je dit zelf wel eens willen doen? Maar weet je niet zo goed hoe je hier mee moet beginnen? Lijkt het je leuk om dit samen met vriend(inn)en te gaan leren?

Meld je dan aan voor een Workshop van Studio SuZ. Studio SuZ komt met materiaal en instructies bij jou op locatie. Een leuke invulling voor een vrijgezellendag of een gezellige dag samen met vriendinnen.

De workshop handletteren (handlettering) wordt ook gegeven aan kinderen/kinderfeestje.

workshop handletteren

kinderfeestje handletteren

 

Review Linda Eland

Ik heb een hoes om een kussen laten maken,
Heel professioneel en keurig gemaakt door Suzanna.
Ze hanteert hele redelijke prijzen.
Een hele hartelijke en vriendelijke vrouw.
Een AANRADER.!!!!!!

https://studiosuz.nl/product/custom-listing-linda/

 

BLOG 8 januari 2016

Nu het nieuwe jaar is begonnen en we weer onze mogelijkheden aan het onderzoeken zijn, inspiratie opdoen en fris van start zijn gegaan is Studio SuZ op zoek naar nieuwe accessoires en ideeën. En dat gaat goed. We denken nog in winterse accessoires, maar kijken ook alvast vooruit naar de lente en stiekem al een beetje naar de zomer. Wat zijn de nieuwe trends? Wat zijn mooie producten om handgemaakt aan te bieden, en stiekem ook af en toe met de gedacht: wat is leuk om te maken?

CADEAUWINKEL
Zoals we in deze winter onze handwarmers als zoete broodjes over de toonbank van onze digitale cadeauwinkel hebben zien gaan, hopen we ook een echt zomers product te ontwikkelen. We kijken goed om ons heen en doen onderzoek naar waar de behoefte ligt bij onze klanten. Het was daarom ook zo leuk om een ruime maand in de pop-up store te hebben gestaan en daar met onze klanten gesproken te hebben. Zo heb je live contact en zie en hoor je wat er speelt. De ideeën ontstaan langzaam in ons hoofd en verschijnen dan op papier en worden daarna handgemaakt en gehaakt! En daarna liggen ze in onze online cadeauwinkel.

Kleuren
Zoals je in ons vorige blog kon lezen hebben we de kleuren voor komend jaar bepaald. Op basis van die kleuren gaan we stoffen inkopen, kralen, garen en meer. We kozen voor pastel, aqua en oker. Voor iedereen is er een combinatie mogelijk. En natuurlijk kunnen we voor persoonlijke opdrachten afwijken van deze kleurenschema’s, want misschien heb jij wel iets heel anders in je hoofd. Zwart-wit met een fluoraccent, helemaal wit met gebruik van mooie materialen of… alles is mogelijk. Denk aan je eigen tas, die volledig aan je wensen voldoet, een serie kussens op de bank, binnen of buiten. Gehaakte gadgets zoals bellen, hangers voor de gezelligheid, krukjes met een retro gehaakt hoesje of een knuffelslang. blogKLeurenschema

kleurenschema

 

lees meer knop

 

NIEUWS
Leuke vermelding in Down to earth magazine over de handwarmers van studio SuZ: online en in het magazine: https://downtoearthmagazine.nl/shopupdate/

20151218_171852 20151218_171908

 

KUSSENS OP MAAT
Of het nu zomer is of winter, kussens zijn altijd fijn. Op de bank, in je favoriete hoekje in huis, op het bed en natuurlijk buiten op de loungebank en in je favoriete stoel.

Studio SuZ heeft in het afgelopen jaar al veel mooie sets kussen mogen maken. Het leuke van kussens op maat is dat je helemaal jezelf kan leggen in dat kussen, letterlijk en figuurlijk. Je kunt het formaat kiezen, de kleur, het soort stof, de vulling. Je kunt je wensen opgeven. moet het stevig zijn (als je dieren in huis hebt bijvoorbeeld). Of lekker zacht omdat je graag tussen de kussens kruipt op de bank. Of wil je dat het waterafstotend is omdat je buiten je bank comfortabel wilt maken met mooie kussens? Dit kan je allemaal beslissen en wij helpen je daarbij. Soms komen er mensen met een volledig plan, ze weten precies wat ze willen. Maar vaak ook hebben mensen een idee en weten ze juist niet hoe ze van alle plaatjes in hun hoofd een geheel moeten maken. Daar helpen wij dan bij. We leggen verschillende stoffen voor, maken een selectie en sturen een kleurenpalet met de maten van de kussens erbij per mail.

kussens op maatkussens op maat

 

lees meer knop