Cadeauwinkel 8 februari 2016 – Posted in: Uncategorized – Tags: , , , ,

Nu het nieuwe jaar is begonnen en we weer onze mogelijkheden aan het onderzoeken zijn, inspiratie opdoen en fris van start zijn gegaan is Studio SuZ op zoek naar nieuwe accessoires en ideeën. En dat gaat goed. We denken nog in winterse accessoires, maar kijken ook alvast vooruit naar de lente en stiekem al een beetje naar de zomer. Wat zijn de nieuwe trends? Wat zijn mooie producten om handgemaakt aan te bieden, en stiekem ook af en toe met de gedacht: wat is leuk om te maken?

Live contact

Zoals we in deze winter onze handwarmers als zoete broodjes over de toonbank van onze digitale cadeauwinkel hebben zien gaan, hopen we ook een echt zomers product te ontwikkelen. We kijken goed om ons heen en doen onderzoek naar waar de behoefte ligt bij onze klanten. Het was daarom ook zo leuk om een ruime maand in de pop-up store te hebben gestaan en daar met onze klanten gesproken te hebben. Zo heb je live contact en zie en hoor je wat er speelt. De ideeën ontstaan langzaam in ons hoofd en verschijnen dan op papier en worden daarna handgemaakt en gehaakt! En daarna liggen ze in onze online cadeauwinkel.

Kleuren

Zoals je in ons vorige blog kon lezen hebben we de kleuren voor komend jaar bepaald. Op basis van die kleuren gaan we stoffen inkopen, kralen, garen en meer. We kozen voor pastel, aqua en oker. Voor iedereen is er een combinatie mogelijk. En natuurlijk kunnen we voor persoonlijke opdrachten afwijken van deze kleurenschema’s, want misschien heb jij wel iets heel anders in je hoofd. Zwart-wit met een fluoraccent, helemaal wit met gebruik van mooie materialen of… alles is mogelijk. Denk aan je eigen tas, die volledig aan je wensen voldoet, een serie kussens op de bank, binnen of buiten. Gehaakte gadgets zoals bellen, hangers voor de gezelligheid, krukjes met een retro gehaakt hoesje of een knuffelslang. blogKLeurenschema

kleurenschema

markten en pop-up

En houd goed in de gaten wanneer we weer live ergens staan. Wellicht kan je onze cadeauwinkel dan eens bezoeken. In Bakkum staat van de zomer weer de pop-up store op de camping en daar zullen we zeker een aantal dagen aanwezig zijn. De markten en pop-up stores vermelden we in onze blogs en op onze Facebook pagina.

pop-up store

Workshop

En dan dit jaar gaan we starten met een aantal leuke workshop. De locatie wordt gezocht en vanaf maart hopen we te kunnen starten met een workshop handletteren. Voor volwassenen en voor kinderen. Maak met je leukste teksten een eigen poster of kaart. Leer verschillende lettertypes, creëer je eigen letters en maak een mooi kunstwerk. Super leuk voor een kinderfeestje of een vrijgezellendag. Of gewoon omdat je het graag wilt leren met een paar vrienden/vriendinnen. De haakworkshops zijn al begonnen. Op locatie komen we langs met materiaal en de basisuitleg en uiteraard maak je op deze dag iets: een tasje, onderzetters of iets wat je altijd al eens hebt willen maken. workshopBYstudiosuz

handletteren