Winkelmand 0

online training zakelijk tekenen deel II ma 14 juni 19.00 - 21.15 19.00 - 21.15 uur € 49,50, p.p.

Vul s.v.p. bij subject de datum van de workshop in

aanmelden online workshop zakelijk tekenen deel II ma 14 juni 19.00 – 21.15

 

online training zakelijk tekenen deel II ma 14 juni 19.00 - 21.15

De workshop wordt gegeven door Studio SuZ en vindt plaats via:

  • Zoom
  • maandag 14 juni
  • 19.00 uur – 21.15 uur
  • inclusief thee sample
  • € 49,50 p.p.

Contact met Studio SuZ over de workshop: suzanne@studiosuz.nl of 0642429109

————————————————————

In de basis workshop leer(de) je om notities en memo’s te verduidelijken met beeld. Door het tekenen van beelden overzie je sneller het geheel, maar je kunt er ook ideeën mee overbrengen of informatie delen met je team. Na deze training kan jij jouw aantekeningen/notities/memo’s of notulen visualiseren door beeld met tekst te combineren.

Wanneer je deelneemt aan deel II van de workshop zakelijk tekenen weet je al hoe je jouw gedachten kunt omzetten in beeld, maar mis je de snelheid en de verdieping. Hoe breng je jouw ideeën over op je collega’s. Hoe maak je een praatplaat, een verhaal van je ideeën en een overzicht van wat hiervoor nodig is.

Ook leer je om aan de slag te gaan met iconen en templates. Hoe leer je kijken naar woorden en ze te visualiseren en om te zetten naar informatieve tekeningen. Hoe gebruik je het om je eigen gedachten te ordenen. En hoe kan jij het inzetten in jouw werk en dagelijks leven.

Voor wie? Voor teams, docenten, jij als medewerker, managers, teamleiders, notulisten, secretaresses… kortom, voor wie niet?

Wil je ook het DIY-pakket thuis gestuurd krijgen (zwarte stift, fineliner, grijze stift, marker, inspiratiebladen en uitleg, theesample van onze (normaal) vaste locatie) dan betaal je totaal:

  • € 56,50 (incl verzending)

Wil je eerste de basis workshop volgen. Ook dat kan. Op dinsdag 11 mei staat de online workshop zakelijk tekenen gepland. Aanmelden kan hier.