Winkelmand 0

Aanmelden online workshop Travel Journaling of Handlettering: 1-op-1 | live we plannen samen een datum+tijd, 1 uur € 55,00 p.p.

Vul s.v.p. bij subject Handlettering of Travel Journaling in

Aanmelden online workshop Travel Journaling of Handlettering: 1-op-1 | live

online workshop handlettering of Travel Journaling

Online workshop Handlettering of Travel Journaling: 1-op-1 | live

Wij missen jou op onze workshops, jij ons ook?

De oplossing hebben ook wij online: Online workshop Handlettering of Travel Journaling. Live in verbinding met SuZ op een tijdstip dat jou uitkomt. 1-op-1, dus alle aandacht een uur lang voor jou.

Travel Journaling

We kunnen nu en de komende tijd even niet op reis. Maar je hebt misschien al wel mooie reizen gemaakt of je hebt leuke reisdromen. Laten we die dan op reis gaan op papier! Illustreer je reizen en dromen in deze online workshop met SuZ. Travel Journaling is het bijhouden van je dagboek tijdens of na je reis. In plaats van alleen maar schrijven teken je je herinneringen op papier. Een travel journal is het boekje dat je hiervoor gebruikt. Tijdens de workshop leer je om je herinneringen in beeld en tekst op papier te zetten. Je leert illustraties te maken, een aantal mooie letters en technieken om het in te kleuren.

Handlettering

Handletteren is een soort modern kalligraferen. Tijdens de workshop Handletteren krijg je een korte introductie over handletteren en typografie. Je krijgt praktische tips en gaat daarmee zelf aan de slag door kleine opdrachtjes te doen. Je kunt hierna leuke kaarten en posters maken met jouw favoriete tekst/quote.

Bij beide workshops werken we met materiaal dat jij al in huis hebt of je bestelt een DIY-pakket voor €10,00 bij SuZ.