Winkelmand 0

Aanmelden Online Boost 1-op-1 Aanmelden Online Boost 1-op-1: één-op één sessie om de creativiteit in jezelf te vinden.

Online Boost: 1-op1 één-op één sessie om de creativiteit in jezelf te vinden.

Online_Boost1

Online Boost 1-op-1

Wil jij verder met je creativiteit, maar kijk je toch nog regelmatig naar dat blanco vel en weet je niet waar je moet beginnen?En heb je het gevoel dat juist nu de tijd is om hier mee te starten. Omdat je tijd hebt, of juist niet maar wel ontspanning nodig hebt?

Geef je dan op voor de Online Creatieve Boost van Studio SuZ door SuZanne.

Ik kan je helpen om je creativiteit te vinden. Met deze hulp en de inspiratie die jij in het dagelijks leven op doet ga je op zoek naar de creativiteit in je zelf.

Vanuit mijn jaren ervaring in mijn Studio, mijn communicatie-achtergrond en en mijn eigen creativiteit leer ik je jouw eigen creativiteit te vinden en toe te passen. Je gaat verder met een berg inspiratie, verschillende illustratietechnieken, maar vooral met DURF om thuis aan de slag te gaan zodat tekenen een onderdeel van je leven kan worden.

Hoe werkt het:

  • We werken 1-op-1 online (skype, teams, zoom…)
  • De eerste Boost duurt ongeveer een uur, hier gaan we in op jouw wensen, blokkades, bespreken we ideeen, vertel ik over het vinden van inspiratie en geef ik je illustratietechnieken om aan de slag te gaan
  • na een week (of twee, in overleg) komen we nog een keer online samen (1 uur) en vertel je waar je mee aan de slag bent gegaan en waar je tegenaan liep tijdens het creatieve proces. Hiervoor krijg je tips & tricks. Ook krijg je deze les nieuwe illustratietechnieken en kan je al je vragen over materialen stellen… en al je andere vragen!
  • De beide uren zijn +/-. Soms kan het iets langer duren en soms iets korter, afhankelijk van je vragen.
  • Je krijgt de week voor de eerste boost en tussentijds inspiratie toegestuurd om mee aan de slag te gaan. Zo blijf je geinspireerd.
  • Voor materiaal zorg je zelf, maar heb je niet in huis en wil je wat bij mij bestellen, dan kan dat natuurlijk altijd. Je ontvangt dan een korting van 10%.
  • De kosten van de Boost (2 x 1 uur) zijn totaal € 125,00

Ben je geïnteresseerd, maar weet je niet zeker of deze boost bij je past, bel me dan  of stuur  een mailtje dan kunnen we overleggen en eventueel een Boost op maat afspreken.

We kiezen samen de datum.