Winkelmand 0

Creatieve Boost Creatieve Boost: één-op één sessie om de creativiteit in jezelf te vinden.

Vul s.v.p. in of je met 1-2-3 personen komt

Creatieve Boost één-op één sessie om de creativiteit in jezelf te vinden.

creativitytakescourage

Wil jij verder met je creativiteit, maar kijk je toch nog regelmatig naar dat blanco vel en weet je niet waar je moet beginnen? Geef je dan op voor de Creatieve Boost van Studio SuZ door SuZanne.

Ik kan je helpen om je creativiteit te vinden. Met deze hulp en de inspiratie die jij in het dagelijks leven op doet ga je op zoek naar de creativiteit in je zelf.

Vanuit mijn jaren ervaring in mijn Studio, mijn communicatie-achtergrond en en mijn eigen creativiteit leer ik je jouw eigen creativiteit te vinden en toe te passen. Je gaat naar huis met een berg inspiratie, verschillende illustratietechnieken, maar vooral met DURF om thuis aan de slag te gaan zodat tekenen ee n onderdeel van je leven kan worden.

Er zijn verschillende mogelijkheden

 • een privé sessie: 3 uur ochtend of middag bij jou thuis: € 180,00
 • een privé sessie op een locatie die wij verzorgen in Haarlem incl koffie/thee en wat lekkers: € 190,00
 • met 2 of 3 personen: 3 uur ochtend of middag bij een van jullie thuis:
  • 2 personen: € 105,00 p.p.
  • 3 personen € 95,00 p.p.
 • met 2 of 3 personen op een locatie in Haarlem die wij regelen incl koffie/thee en wat lekkers:
  • 2 personen: € 115,00 p.p.
  • of 3 personen € 105,00 p.p.

alle prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten buiten Haarlem, inclusief gebruik materiaal en een tof notitieboekje met pen.

We kiezen samen de datum!

review:

‘In een tijdschrift zag ik letters die Suzanne ontworpen heeft. Haar werk sprak me erg aan. En ook haar website ziet er keurig verzorgd uit. Haar workshops biedt ze ook online aan. Geweldig want nu speelt de reistijd niet mee. We hebben samen een online Boost met mijn wensen samengesteld. Wat heb ik hiervan veel geleerd. Wil je aan de slag met alle mogelijkheden om handlettering toe te passen. Is een Boost me Suzanne een echte aanrader…. zo bijna zeggen een must. Suzanne is super enthousiast en laat zien dat je meer kunt dan je denkt!! Volgend jaar wil ik graag ook op locatie nog eens met Suzanne aan de slag te gaan.’ Gerjanneke