Winkelmand 0

Aanmelden 2-daagse workshop maandagavond 13 en 20 mei Travel Journaling 19.30 - 21.30 uur € 75,00 p.p.

Vul s.v.p. bij subject de datum van de workshop in

Workshop Travel Journaling 13 en 20 mei 2019

De workshops worden gegeven door Studio SuZ en vinden plaats bij:

WhatsApp Image 2019-02-22 at 11.56.47

Travel Journaling is het bijhouden van je dagboek tijdens of na je reis. In plaats van veel schrijven teken je je herinneringen op papier. Een travel journal is het boekje dat je hiervoor gebruikt. Dit kan een blanco boekje zijn, maar een bullet journal is er ook geschikt voor.

Tijdens de workshop leer je om je herinneringen in beeld op papier te zetten. Je leert illustraties te maken een aantal mooie letters en technieken om het in te kleuren (waterverf, pastelpotloden en stiften). Zo kom je er dus ook achter waar jij graag mee werkt.

Studio SuZ zorgt voor al het het materiaal. Ook krijg je een DIY-pakket mee na afloop met verschillende potloden/pennen/stiften om alvast mee aan de slag te gaan. Wij zorgen ook voor papier om op te werken. Heb je al een travel journal waarin je dit wilt gaan doen, neem deze dan mee, dan kan je hier op deze avonden een start mee maken. Neem ook je vakantieherinneringen mee, wellicht ook wat foto’s van de betreffende vakantie.

Contact met Studio SuZ over de workshop: suzanne@studiosuz.nl of 0642429109

————————————————————

De workshops duren iedere avond 2 uur.

Informatie:

  • data: maandagavond 19.30 – 21.30 uur
  • 13 en 20 mei
  • materiaal wordt voor gezorgd, een DIY-pakket  krijg je na de eerste workshop mee naar huis, neem dit de week daarna weer mee.
  • inclusief thee en lekkers
  • € 75,00 p.p.

Bij minder dan 8 aanmeldingen, komt deze datum te vervallen.