Winkelmand 0

Cadeauwinkel: Over ons

profiel

Studio SuZ is ontstaan vanuit de gedachte creativiteit om te zetten in mooie producten en leuke workshops. Suzanne van Holstein is hiermee gestart in 2015. We maken vrolijke producten en geven inspirerende workshops.

Cadeaus

We werken veel met organische stoffen en maken hier accessoires van zoals kussen en tassen.
En ook het haakgaren laten we niet liggen en gebruiken we om met veel creativiteit leuke producten en cadeaus te creëren. De kaarten van Studio SuZ zijn allemaal handgeletterd en geïllustreerd door SuZanne.

Workshop

Studio SuZ geeft workshops Handletteren, ook wel Handettering. Voor deze workshop kun je je aanmelden bij de geplande evenementen, maar je kunt ook een workshop bij jou op locatie plannen. Je leert tijdens de 2 uur durende workshop de basisbeginselen van het handletteren. Je gaat aan de slag met letters en versieringen en gaat uiteindelijk naar huis met een door jou handgeletterde poster. Studio SuZ geeft ook workshops Handletteren&Illustreren. En we komen ook op evenement bij bedrijven om een teamactiviteiten te organiseren. En wil je extra lang aan de slag, kies dan voor de cursus Handletteren.

Momenteel wordt er gewerkt aan de workshop zakelijk tekenen/notuleren, ook wel visual drawing.

handtekening