Winkelmand 0

Op maat

Studio SuZ maakt kussens, tassen en sieraden op maat. En ook handettering doen we voor je op maat.

Kussens op maat

Studio SuZ heeft al veel mooie sets kussen mogen maken. Het leuke van kussens op maat is dat je helemaal je eigen ideeën in het kussen kunt verwerken. Je kunt het formaat kiezen, de kleur, de soort stof, de vulling. Je kunt al je wensen opgeven. Moet het stevig zijn (als je dieren in huis hebt bijvoorbeeld). Of lekker zacht omdat je graag tussen de kussens kruipt op de bank. Of wil je dat het waterafstotend is omdat je buiten je bank comfortabel wilt maken met mooie kussens? Soms komen er mensen met een volledig plan, ze weten precies wat ze willen. Maar vaak ook hebben mensen een idee en weten ze juist niet hoe ze van alle plaatjes in hun hoofd een geheel moeten maken. Daar helpen wij dan bij. We leggen verschillende stoffen voor, maken een mooie combinatie van stoffen en sturen een kleurenpalet met de maten van de kussens erbij per mail.

Neem op contact op over jouw kussen(set)

tassen op maat

En ook met een tas op maat kunnen we je helpen. Je eigen idee of liever wat advies, dat kan! Met rist of juist zonder, een stevige tas of juist een floddertasje? Een grote strandtas of een handtasje? Lang hengsel of juist kort? En welke stof? Met als resustaat een unieke tas op maat voor jou gemaakt!

Neem contact op over jouw unieke tas

Handlettering op maat

Zie je overla van die leuke teksten in mooie lettertypes en heb jij een eigen quote die je eigenlijk wel in zo’n mooi ontwerp terug wilt zien? Ook dat kan. We maken een ontwerp voor jou op maat. Het ontwerp wordt met de hand gemaakt en krijg je uiteindelijk als digitaal bestand toegestuurd, zodat je er mee kunt doen wat jij wilt! Het origineel op papier kan je natuurlijk ook krijgen!

Neem contact op over jouw handgeletterde quote